Tuesday, June 22, 2010

WAJIB BACA :PAS HASIL HARAM GUNA PULAK CARA HARAM.


Kerajaan Khawarij PAS Kelantan secara rasmi melantik 13 jawatan timbalan exco yang sebelum ini tidak pernah wujud dalam sejarah.


Yang paling menarik 13 orang yang dilantik dibayar gaji backdated dari 1 Januari,bermakna ekstra 5 bulan. Cuba pengikut PAS kira sendiri berapa jumlahnya.


Kembong la poket YB YB Khawarij PAS,dulunya mereka tidak nampak cara bagai mana cara nak menyamun dan menghalalkan duit kerajaan negeri .Sekarang teknik terbaru mengwujudkan jawatan baru.

Alasan kerja exco yang sedia terlalu sibuk,dengan melantik timbalan exco dapat meringankan beban kerja adalah tidak munasabah.

kata kata wali selipar


“Kita tahu bebanan yang ditanggung oleh anggota exco kita terlalu banyak, siang datang ke pejabat, malam pula keluar bertugas lagi untuk berceramah.

“Kerja sebegini bukan calang-calang orang boleh buat, kadang-kadang kena ziarah kematian, kenduri kendara,” ujarnya.

KALAU TAK SANGGUP / TAK MAMPU LETAK SAHAJA JAWATAN TU.


Tiap malam keluar pi ceramah tak siapa suruh, ceramah fitnah tak henti mana tak sibuk, dah tu duit derma ceramah rembat jugak, Dah memang kerja YB ambil perhatian dan dekat pada rakyat mesti lah sibuk,mereka yang dipilih harus bersedia untuk tanggung amanah yang berat.

Kalau tak mau kerja berat baik tak payah jadi YB lah,alasan wali selipar untuk menghalalkan cara nampak sangat mahu meremehkan minda orang ramai. Agak agaklah kalau nak bohong,sikit sikit sudah lah.Pisau kata " kalau tak lantik 13 ekoq ni nanti pecah lubang pulak"

No comments:

KIRIM PESANAN ANDANama
Alamat Email
Perkara
Mesej
Image Verification
Please enter the text from the image
[ Refresh Image ] [ What's This? ]