Wednesday, March 30, 2011

Rayat Enggai “Antu Jembalang” Bejegau Ba Menua Tok

Rayat Enggai “Antu Jembalang” Bejegau Ba Menua Tok
0Share

Diatu semua bekalih ngagai Sarawak ti deka bepilih kena 16 April tok ila. Aku ari siko rayat Sarawak nemu nama utai ti nyadi ba menua aku enggau penatai bansa bukai ti datai kitu ya ke semina ngejai ke perintah.

Aku amat setuju enggau jako pemerintah tertinggi BN ti madah ka nembiak Sarawak patut nolak “antu jembalang” ti mayuh datai ari menua Semenanjung. Sida deka nyual ubat ti nadai mai penguntung agai rayat.

Antu jembalang enggau penjual ubat tok semina deka ngerusak ka penyerakup bansa ti udah bisi ba menua tok laban penyerakup semua bansa tok meh penting dalam neguh ke politik serta pengelikun menua enggau rayat.

Aku enggau rayat Sarawak ke bukai ba seluruh menua deka ke pengelikun awak ke terus mansang dalam timpuh ti ka datai. Kami terus ka nyadi ke menua kami menua ti mansang serimbai enggau menua mansang ti bukai.

Rayat Sarawak enda mudah dikemelik ka tajapan antu nya deka ngaga mayuh macam utai ti ngasuh rayat nyukung parti penyakal. Kepala Menteri udah meri bukti ari Gagasan 1 Malaysia , Rakyat Didahulukan dan Pencapaian Diutamakan.

- SEPATING BUNGAI -
Terjemahan

Rakyat Tak Mahu Hantu Jembalang Berkeliaran

Saudara Pengarang

Sekarang ini semua tumpuan beralih ke Sarawak yang akan mengadakan Pilihan Raya Negeri pada 16 April nanti. Sebagai rakyat Sarawak, saya tahu apa yang berlaku di negeri saya dan juga kelibat orang asing yang datang ke sini untuk memburuk-burukkan Kerajaan.

Saya sangat setuju kata-kata pemimpin tertinggi BN bahawa penduduk Sarawak perlu menolak ”hantu dan jembalang” yang datang dalam jumlah yang besar dari Semenanjung ke negeri ini. Mereka hanya mahu jual ubat apatah lagi ubatnya langsung tidak mujarab.

Hantu jembalang dan penjual ubat ini hanya mahu menggugat keharmonian dan perpaduan kaum sedia ada, sedangkan inilah asas terpenting kepada kestabilan politik, kesejahteraan rakyat dan keharmonian negara.

Saya dan rakyat Sarawak lain malah di seluruh negara mahukan keamanan berterusan agar kami terus maju dan berkembang. Kita mahu terus berada dalam kalangan negeri maju terbaik di dunia.

Rakyat Sarawak tidak mudah diperbodohkan biarpun hantu dan jembalang itu akan berbuat apa sahaja untuk memperdayakan rakyat supaya menyokong pembangkang. Perdana Menteri telah buktikan melalaui Gagasan 1 Malaysia, Rakyat Didahulukan dan Pencapaian Diutamakan.
- SEKUNTUM BUNGA -

layari www.1Sarawak.com.my

No comments:

KIRIM PESANAN ANDANama
Alamat Email
Perkara
Mesej
Image Verification
Please enter the text from the image
[ Refresh Image ] [ What's This? ]