Friday, June 3, 2011

ANGIN "SYURGA' DARI DAP?Guan Eng boleh berbangga dengan rekod tertinggi tangkapan GRO di Penang sejak dia memerintah negeri.. Guan Eng bukan saja populis didalam isu-isu rakyat, tapi cina Melaka ni juga pandai main wayang dalam mempopularkan Penang jadi Hub Hiburan setaraf dengan Pulau Bali..

Satu Malaysia tau Penang dibawah pentadbiran DAP sudah jadi Pusat GRO.. "Ayam-ayam China" ni bukan saja jadi pelayan pelanggan beb.., tapi boleh juga dijadikan teman mengentot dengan bayaran ekstra..

Begitulah makmurnya negeri yang ditadbir ala-ala pemerintahan Khalifah Umar ni.. Kalau Nik Aziz kata masuk PAS beroleh syurga.., Lim Guan Eng pun akan kata dia juga dah sediakan "SYURGA" di negeri yang dia perintah...

Kalau syurga PAS diatas langit..., "SYURGA" Guan Eng pulak terletak di celah kangkang GRO dari China... Sebab tu lah Anwar tak berani angkat kepala dengan Guan Eng ni..., dah dapat "syurga celah kangkang" rupanyaaa..... Hahahahahaha....

DAP suka.., PAS setuju!!! Take Beerrrrr!!!
30 GRO Diberkas Di Kelab 'Ala Istana' Di P.Pinang


GEORGE TOWN, 2 Jun - Polis menyerbu sebuah kelab "ala istana" di Pulau Tikus di sini Rabu malam dan menahan 30 wanita asing yang menjadi pelayan pelanggan (GRO) menyediakan khidmat seks.

Ketua Unit Maksiat D7 Bukit Aman, ASP Shahrulizam Jaafar, berkata pusat hiburan itu, yang sering diserbu polis tahun lepas, menggunakan taktik baru menjadi sebuah kelab eksklusif dengan memberi layanan seperti "maharaja" kepada pelanggannya.

Beliau memberitahu pemberita di sini Khamis bahawa wanita yang diberkas dalam serbuan pada 8 malam tadi itu terdiri 29 warga China dan seorang rakyat Vietnam berusia antara 20 dan 30 tahun.

Shahrulizam berkata siasatan awal mendapati kesemua wanita terbabit menyalahguna pas lawatan serta tidak mempunyai permit.

"Ketika serbuan, tiga daripada mereka cuba memasuki sebuah kedai pakaian untuk menutup pakaian seksi mereka," katanya.

Mereka disiasat mengikut Seksyen 39(b) Peraturan Imigresen kerana menyalahguna pas lawatan, yang jika disabit kesalahan, boleh dihukum denda tidak lebih RM1,000 atau penjara tidak lebih enam bulan atau kedua-duanya. - BERNAMA

No comments:

KIRIM PESANAN ANDANama
Alamat Email
Perkara
Mesej
Image Verification
Please enter the text from the image
[ Refresh Image ] [ What's This? ]