Tuesday, April 24, 2012

BRITISH RESTUI PAS ? INGIN TAHU ! SILA BACA....Mengapa British merestui penubuhan PAS?

Jawapannya ialah British ingin memperalatkan PAS bagi memecahbelahkan perpaduan umat Melayu Islam yang pada ketika itu begitu kuat di bawah payung UMNO. Kerana perpaduan yang jitu di kalangan umat Melayu Islam lah, Malayan Union berjaya ditumbangkan. Inilah yang digeruni oleh British.

Jadi penubuhan PAS ibarat 'orang mengantuk disorongkan bantal' oleh British. British ingin PAS memecahkan populariti UMNO di kalangan orang Melayu pada ketika itu. Biar orang Melayu berpecah belah. Jadi konsep 'pecah dan perintah' British boleh terus dilaksanakan.

Selepas itu, berlakulah seperti apa yang dirancang oleh British. PAS menanamkan kebencian umat Islam terhadap UMNO dengan isu kafir-mengkafir dan undi UMNO masuk neraka.

Kerja British telah dipermudahkan dengan adanya PAS. British tersenyum riang kerana kerja memecahbelahkan orang Melayu kini dilakukan sendiri oleh orang Melayu Islam juga.

Jadi, penubuhan PAS ini tiada kena mengena dengan perjuangan memartabatkan Islam. Hanya orang yang bodoh dan jahil saja yang percaya PAS itu Islam, Islam itu PAS. PAS sebenarnya syaitan yang kerjanya hanya mahu merosakkan anak Adam. PAS juga ibarat tentera Dajal yang ingin menghancurkan Islam.

British berjaya meninggalkan legasinya iaitu PAS untuk merosakkan Islam dari dalam. Jadi, adalah satu jihad untuk kita semua umat Melayu Islam menentang PAS. Membiarkan PAS berkuasa samalah seperti membiarkan Islam dirosakkan di mana dalam Hadits Soheh Nabi SAW akan muncul di akhir zaman nanti ramai puak Khawarij yang bertopengkan agama Islam semata-mata untuk menentang pemerintah negara (ulil amri yang terdiri dari orang Islam) di mana mereka ini semua matinya nanti adalah akhir hayatnya  dalam " Kematian Jahiliyah " .
Jadi di sini GAD ingin bersumpah selagi hayat dikandung badan, GAD akan memastikan diri ini berjuang menentang puak kafir PAS sehingga akhir nanti.

Sebab PAS lah puak kafir harbi DAP semakin berani mencabar Islam di bumi bertuah ini. Ayuh rakan-rakan semua....mari kita hancurkan puak kafir berserban putih wal Khawarij ini !


Sumber: http://assassincyber.blogspot.com/2012/04/pas-bukannya-parti-islam-islam-adalah.html#ixzz1swB66EPr
Under Creative Commons License: Attribution

No comments:

KIRIM PESANAN ANDANama
Alamat Email
Perkara
Mesej
Image Verification
Please enter the text from the image
[ Refresh Image ] [ What's This? ]